0740-028-264

Implante Fast & Fixed

Mulți pacienți ajung în cabinetul dentar cu probleme complexe care ar presupune multiple ședințe de tratament, în urma cărora aceștia ar deveni purtători de proteze mobile. Desigur, toți pacienții potențiali sau deja purtatori de proteze mobile își doresc o dantură fixă care să asigure stabilitate în masticație, siguranță și încredere în viață socială, dar fără o așteptare îndelungată sau costuri foarte mari.

Aceste deziderate au stat la baza studiilor din ultimii 15 ani din diverse clinici de implantologie de renume, studii care au dus la perfecționare unui sistem deja aplicat și verificat, numit FAST & FIXED, mai simplu REPEDE ȘI FIX.

În ce constă sistemul Fast & Fixed?

Într-o SINGURĂ ședință se îndepartează dinții compromiși, se fixează șase implanturi pentru maxilarul superior, respectiv patru implanturi pentru mandibulă, se elaborează o lucrare fixă, estetică, funcțională pe care pacientul o poartă 3-6 luni. În această perioadă implanturile se integrează, lucrarea purtată provizorie ajută pacientul și medicul la realizarea unei lucrări definitive în conformitate cu dorințele estetice ale pacientului. De asemenea, trebuie să fie echilibrată din punct de vedere al funcțiilor de masticație și fonație.

Care sunt avantajele folosirii sistemului de implantare SKY Fast & Fixed?

Firma germană BREDENT a perfecționa acest sistem unitar de implanturi, conexiuni de amprentare și bonturi speciale de ancorare ale lucrărilor fixe finale.

  • Tratament într-o singură zi: extracții și dinți ficși cu care pot mastica imediat după operație.
  • Rezultat 100% estetic: pacienții își pot relua viața socială într-un timp record
  • Costuri mai reduse decât procedurile clasice.
  • Perioade mai scurte de vindecare: Fast & Fixed asigură recuperarea și funcționalitatea totală în numai 24 de ore.
  • Evitarea complicațiilor: fără intervenții laborioase de adiție osoasă.