0740-028-264

NOU! Coroane dentare într-o zi CEREC®

Estetica zâmbetelor StomaMedical folosește acum și tehnologia CEREC® pentru a creea frumoase fațete și coroane dentare de porțelan, personalizate, precum și inlay-uri și onlay-uri într-o singură vizită de birou – o îmbunătățire vastă față de metodele tradiționale, care necesită plasarea unei restaurări temporare timp de o săptămână sau mai mult în timp ce un laborator produce restabilirea personalizată.

Restaurările CEREC® sunt la fel de atractive și durabile ca cele realizate în laboratoarele dentare și sunt adesea folosite în stomatologia reconstructivă sau în stomatologia cosmetică, ca parte a unui make-up total de zâmbet. Cu CEREC®, puteți recupera sănătatea orală și estetica zâmbetului într-o vizită oficială convenabilă.

Pentru a afla mai multe despre tehnologia CEREC®, contactați StomaMedical astăzi și programați o consultare gratuită.

NOU! Implantul Bicon

Implantul Bicon a fost creat sa restaureze dinții fără a folosi șuruburi. Din acest motiv clinicienii, tehnicienii și pacienții sunt feriți de limitările și neajunsurile inerente în cazul folosirii sistemelor cu surub.

 

Sistemul Bicon este un sistem de implant unic, oferind comunitații dentare din întreaga lume soluția completă încă din 1985.

Designul unic Bicon urmează principiile bioingineriei de sunet. E o tehnică clinică revoluționară care nu doar ca a trecut testul timpului, dar și continuă să ghideze implantologia orală.

Servicii

Lasa-ti zambetul in grija noastra!

Albire Dentara

Albirea cu laser este o procedura ideală pentru oricine dorește rezultate imediate. Albirea dinților cu 4-6 nuanțe folosind Laserul are loc în numai 20 min!

Chirurgie Dento-Alveolară

Datorită experienţei profesionale a medicilor şi a dotării tehnice de ultimă generaţie în cabinetul nostru se realizează orice tip de intervenţie chirurgicală necesară în practica curentă.

Estetică Dentară

Estetica dentară sau aspectul frumos al dinților poate fi asigurată printr-un singur serviciu sau poate fi o combinație de servicii stomatologice.

Implante Fast & Fixed

Într-o SINGURĂ ședință se îndepartează dinții compromiși, se fixează șase implanturi pentru maxilarul superior, respectiv patru implanturi pentru mandibulă

Implantologie

Implantul dentar este un dispozitiv artificial de titan confecţionat pentru a înlocui rădăcina dintelui care lipsește şi se folosește ca suport pentru coroane, proteze fixe şi mobilizabile.

Ortodonție

Ortodonția reprezintă o specialitate a medicinei dentare care vizează în primul rând o ocluzie funcțională (o mușcătură perfectă) care permite păstrarea dinților pe arcadă în condiții de sănătate odontală și parodontală.

Parodontologie

Boala parodontală este o afecțiune inflamatorie la nivelul gingiei și țesuturilor de susținere a dinților.

Protetică Dentară

Protetica este o ramură a medicinii dentare ce se ocupă cu realizarea de coroane și lucrări fixe (punți) sau lucrări mobile (proteze parțiale sau totale).

Tratamente Endodontice

Endodonţia (endo = în interior şi odontos = dinte) este acea ramură a stomatologiei care tratează afecţiunile pulpei dentare (nervului).