0740-028-264

Laserul Diodă Wiser

Laserul diodă Wiser este cel mai puternic din categoria sa (16 W) având o lungime de undă de 980 nm. Programele sunt optimizate pentru o varietate de intervenții. 

Cu ajutorul laserului frica de dentist se reduce considerabil. Siguranța este calitatea  cea mai importantă a acestuia. Pacientul se simte confortabil, iar tratamentul merge lin, fără complicații. Laserul diodă Wiser este rapid, precis și neobosit, fiind cel mai bun asistent! Secretul constă în tehnologia modernă: laserul diodă Wiser este un laser chirurgical proiectat pentru a gestiona toate tratamentele în endodonție, parodontologie, chirurgia țesuturilor moi, terapie, biostimulare și albire.

Beneficiile laserului diodă:

  • Laserul diodă Wiser este atât de blând încât utilizarea anestezicelor este opțională, reușind să efectuați mai multe proceduri pacientului în aceeași ședință. 
  • Condițiile de lucru sunt sigure datorită tehnologiei laser care nu produce aerosoli putând fi utilizat în mai multe tratamente. În acest fel se soluționează și urgențele stomatologice se evită contaminarea suprafețelor din cabinet.
  • Datorită efectului său hemostatic, tratamentul cu ajutorul laserului diodă WISER este lipsit de fire de sutură, iar recuperarea este mult mai rapidă. În acest fel numărul sedințelor se reduce.
  • Laserul stomatologic Wiser are o putere mare de decontaminare bactericidă. Se reduce placa bacteriană din gura pacientului, amplificând efectul soluțiilor de clătire.
  • Nivelul energiei biostimulării laser emise de laserul diodă Wiser interacționează activ cu metabolismul celular accelerând timpul de vindecare.