0740-028-264

Stomatologie Pediatrică

Credem cu tărie că un zâmbet sănătos ar trebui să înceapă din copilărie și să dureze o viață!

– Copiii cu grad crescut de anxietate, afectare dentară avansată sau probleme de sănătate generală sunt de cele mai multe ori refuzați de Clinicile de Medicină Dentară din România.
– În cadrul departamentului de stomatologie pediatrică am construit o echipă multidisciplinară pentru a putea oferi oricărui copil acces la tratamente stomatologice.
– Din păcate, pentru mulți copii, tratamentul stomatologic este încă asociat cu teamă, anxietate, durere. Pentru a veni în sprijinul acestor cazuri cu nivel redus de cooperare, clinica StomaMedical inițiază colaborarea cu psihologul .
– Psihologul nostru are misiunea de a facilita comunicarea medicului stomatolog cu pacienții cu grad crescut de anxietate, asigurând diminuarea disconfortului și cooperarea micului pacient pe toată durata desfașurării tratamentului stomatologic.

Sănătatea orală și aspectul dinților reflectă profesionalismul stomatologului pediatru.
Fiecare pacient înseamnă o carte de vizită a unei clinici. La mulțumirea pacientului contribuie nu doar lucrările atent făcute și tratamentul nedureros, dar și despovărarea de eforturi inutile, pe cât de mult este posibil.

O afecțiune poate fi tratată la primul stomatolog vizitat sau se poate transforma într-o trimitere către un specialist. De aceea, este important ca medicii specializați în diferite sub-ramuri ale stomatologiei să se afle într-un singur loc. Departamentul de stomatologie pediatrică StomaMedical reunește o echipă de medici stomatologi cu studii specializate, o experiență vastă și participări la cursuri și evenimente naționale și internaționale.